מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: IR send

  1. #1
    תאריך הצטרפות
    Feb 2014
    הודעות
    62
    תודה
    3
    קיבל/ה 10 תודות ב-5 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    IR send

    שלום לכולם,

    מקווה שהשאלה שלי פשוטה , בניתי מעגל פשוט שקולט IR ,
    לחצתי על POWER בשלט של הטלוויזיה וקיבלתי ב-SERIAL את המספר : 16753245

    if (irrecv.decode(&results))
    {

    irrecv.resume(); // Receive the next value
    }

    if (results.value == 16753245)
    {
    digitalWrite(LED, HIGH)
    {


    בדקתי שאכן המספר נכון ע"י הדלקת לד.


    לאחר מכן בניתי מעגל פשוט חדש , אך הפעם שליחת IR , במטרה להדליק את הטלוויזיה דרך הארדינו , אך ללא הצלחה .
    חפשתי בהרבה פורומים ועדיין לא הצלחתי.

    נסיתי את הפקודות :
    1) irsend.sendNEC(16753245, 32);

    2)
    irsend.sendRaw(16753245, 38);


    אודה מאוד לעזרה (חשבתי זה מאוד פשוט....)

  2. פרסומת
  3. #2
    תאריך הצטרפות
    Feb 2013
    הודעות
    1,849
    תודה
    368
    קיבל/ה 218 תודות ב-188 הודעות
    פוסטים בבלוג
    3
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    אצלי קליטת קוד משלט הוציאה שורת מספרים ארוכה אם רווחים בניהם. באיזה קוד את המשתמש?

  4. #3
    תאריך הצטרפות
    Feb 2014
    הודעות
    62
    תודה
    3
    קיבל/ה 10 תודות ב-5 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    זה הקוד שקיבלתי , התנאי results.value == 16753245 יוצא TRUE.

    יכול להיות שהערך בפונקציה שקולטת והערך בפונקציה שמשדרת הם ביחידות שונות ? אחד אקסא השני משהו אחר?

  5. #4
    תאריך הצטרפות
    Feb 2013
    הודעות
    1,849
    תודה
    368
    קיבל/ה 218 תודות ב-188 הודעות
    פוסטים בבלוג
    3
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    התכוונתי איזה קוד של קבלת נתונים אתה משתמש. למייטב זיכרוני מה שיוצא מהדוגמאת קליטה הוא שורת מספרים ולא רק אחד.

  6. #5
    תאריך הצטרפות
    Feb 2013
    מיקום
    שפלה
    הודעות
    1,170
    תודה
    378
    קיבל/ה 49 תודות ב-43 הודעות
    פוסטים בבלוג
    4
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    אבי יש שני סוגי פלט מה שאתה מדבר זה הraw data ואחרי דיקוד מקבלים את המספרים כמו שכותב הפוסט מראה לפחות ככה אני הבנתי אה והקוד אתה יכול לקחת מדוגמאות של הסיפריה זה דאמפ משהו

  7. #6
    תאריך הצטרפות
    Feb 2013
    הודעות
    229
    תודה
    21
    קיבל/ה 21 תודות ב-16 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ציטוט נכתב במקור על ידי royh962 צפיה בהודעה
    זה הקוד שקיבלתי , התנאי results.value == 16753245 יוצא TRUE.

    יכול להיות שהערך בפונקציה שקולטת והערך בפונקציה שמשדרת הם ביחידות שונות ? אחד אקסא השני משהו אחר?
    אני גם משתמש בספרייה הזו (אמנם ל tiny אבל זה דומה) וגם משתמש בקוד כזה על מנת להשוות את הקלט מהשלט (מגיע מ result.value):

    קוד:
    if (irrecv.decode(&results)) { irdata=results.value; switch (irdata) { case 1270911087: // Yes //Serial.println("INP60"); mySerial.write("INP60"); mySerial.println(); delay(300); break; case 1260401102: // Xtreamer //Serial.println("INP70"); mySerial.write("INP70"); mySerial.println(); delay(300); if (!xt_on) { for (int i = 0; i < 3; i++) { irsend.sendNEC(0x4B2031CE, 48); // turn on xtreamer delay(40); } } break; default: delay(1000); //Serial.println("Default"); //mySerial.println(); } irrecv.resume(); // Receive the next value }
    הזיהוי הוא נכון כל פעם (הבעיה שלי כרגע היא שלא כל פעם אני מקבל בכלל את האות מהשלט) וזאת הדרך היחידה ש case הצליח לעבוד מול מה שמתקבל מה IR..

    מור

  8. מי אמר/ה ל-mor.pereg תודה על ההודעה המועילה הזו:

    avi (15-04-2014)

  9. #7
    תאריך הצטרפות
    Feb 2014
    הודעות
    62
    תודה
    3
    קיבל/ה 10 תודות ב-5 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    תודה מור עזרת לי מאוד,
    לקחתי שלט של יס, לחצתי על הכפתור "2" וקיבלתי בSERIAL את הקוד: 557618283
    המרתי את המספר לאקסה וקיבלתי : 213C946B (בעזרת האתר: http://www.zooloo.co.il/calc/bascalc.asp )

    לקחתי את השורת קוד שלך: irsend.sendNEC(0x4B2031CE, 48);
    ושמה שמתי את המספר האקסה שקיבלתי.

    לקחתי את הארדואינו לממיר של יס "והלחיצה" על הספרה 2 עבדה דרכו.

    תודה רבה

  10. 2 משתמשים/ות אמרו ל-royh962 תודה על ההודעה המועילה הזו:

    avi (15-04-2014),mor.pereg (19-04-2014)

  11. #8
    תאריך הצטרפות
    Feb 2014
    הודעות
    62
    תודה
    3
    קיבל/ה 10 תודות ב-5 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    הצלחתי לשלוט על סטרימר טלוויזיה מגבר וממיר של יס, אבל באותה דרך לא הצלחתי לשלוט על המזגן.
    ברור לי שהמזגן הוא לא לפי פרוטוקול NEC , אלא UNKNOWN . גם הטלוויזיה שלי ככה (פנסוניק) והצלחתי לשלוט על הקודים שלה ( כך שכל כפתור מקבל סדרה של קודים במערך)
    במזגן משום מה השיטה הזאת לא עובדת ולא מדליקה לי את המזגן.

    יש למישהו מושג אם שליטה על המזגן דורש טיפול אחר ?

  12. #9
    תאריך הצטרפות
    Feb 2013
    הודעות
    1,849
    תודה
    368
    קיבל/ה 218 תודות ב-188 הודעות
    פוסטים בבלוג
    3
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    כן זה מצריך טיפול טיפה שונה http://www.makers.co.il/mfs/showthre...F9%EC%E9%E8%E4

  13. #10
    תאריך הצטרפות
    Feb 2014
    הודעות
    62
    תודה
    3
    קיבל/ה 10 תודות ב-5 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    תודה

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
הרשמה