עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
מציג תוצאות 126 עד 136 מתוך 136

נושא: בדיקת מתח כניסה של הארדואינו

  1. #126
    תאריך הצטרפות
    Sep 2013
    הודעות
    196
    תודה
    8
    קיבל/ה 14 תודות ב-12 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Input= 14.10v
    Q1 =13.80v
    LM7805: in=13.80v, out= 4.95v
    Q2 gate= 8.32v
    Q2 Drain= 13.80v
    Q2 Source= 13.80v

    Sent from my Le X820 using Tapatalk
    נערך לאחרונה על ידי Maozasaf; 06-12-2017 בשעה 09:06-24.

  2. פרסומת
  3. #127
    תאריך הצטרפות
    Aug 2013
    הודעות
    1,998
    תודה
    15
    קיבל/ה 296 תודות ב-260 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    אני מניח שהמדידות התבצעו כאשר ספק המצלמה מחובר למחבר.
    אני מניח גם שנתת פקודה על CAM_CNTRL כדי להדליק את המצלמה
    אם במצב זה על Q2 אתה מודד 13.8 (להבא תציין באיזה רגל - אני מניח שאתה מתכוון לרגל שמחוברת למחבר של המצלמה, כי השניה מחוברת לאדמה) זה אומר שהוא לא מוליך - בהולכה הוא אמור להיות קרוב ל 0 (מכפלת הזרם בהתנגדות שלו כשהו מוליך שזה פחות מעשירית אוהם)

  4. #128
    תאריך הצטרפות
    Sep 2013
    הודעות
    196
    תודה
    8
    קיבל/ה 14 תודות ב-12 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    עדכנתי את ההודעה הקודמת עם כל הערכים של כל רגל.

    Sent from my Le X820 using Tapatalk

  5. #129
    תאריך הצטרפות
    Sep 2013
    הודעות
    196
    תודה
    8
    קיבל/ה 14 תודות ב-12 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    אולי אני מודד לא נכון?

    ברב מודד כשאני מחבר צד אחד ל Gate ב Q2.
    והצד השני אני מחבר לאן ? למינוס של המחבר של המצלמה או לפלוס??
    או לרגל אחרת ב Q2?

    Gate ל Drain יוצא 5v
    Gate ל Source יוצא 0v

    Gate למינוס במחבר יש 0v.
    Gate ל פלוס במחבר יש מתח כמו בכניסה ללוח.

    כמובן שהספק מחובר ויש פקודה
    על CAM_CNTRL.

    ד"א:
    הוצאתי מהמעגל את Q1 בכדי לשלול בעיות.
    נערך לאחרונה על ידי Maozasaf; 06-12-2017 בשעה 10:14-24.

  6. #130
    תאריך הצטרפות
    Sep 2013
    הודעות
    196
    תודה
    8
    קיבל/ה 14 תודות ב-12 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    איזה קטע,
    במקום הספק כוח של המצלמה, חיברתי מטען פשוט של טלפון. וזה עובד, יש מתח והטלפון ניטען על 1A..

    מה יכולה להיות הסיבה שהספק של המצלמה לא נידלק דרך המעגל? זרם לא מספיק?

    Sent from my Le X820 using Tapatalk

  7. #131
    תאריך הצטרפות
    Sep 2013
    הודעות
    196
    תודה
    8
    קיבל/ה 14 תודות ב-12 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    "... הדרך ארוכה ומפותלת..."
    עכשיו מובן, הפיוז שנמצא בספק, נשרף.
    למרות שבבוקר הכל היה תקין.

    Sent from my Le X820 using Tapatalk

  8. #132
    תאריך הצטרפות
    Sep 2013
    הודעות
    196
    תודה
    8
    קיבל/ה 14 תודות ב-12 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    לבנתיים עשיתי גישור ללא הפיוז הפנימי.
    עובד כמצופה.
    ממש מוזר.
    עכשיו נותר לחבר את זה ישירות למצבר הרכב ולתת לזה כמה ימים לעבוד..

    ההמשך יבוא....

    Sent from my Le X820 using Tapatalk

  9. #133
    תאריך הצטרפות
    Aug 2013
    מיקום
    מרכז
    הודעות
    643
    תודה
    111
    קיבל/ה 123 תודות ב-99 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ציטוט נכתב במקור על ידי Maozasaf צפיה בהודעה
    אולי אני מודד לא נכון?

    ברב מודד כשאני מחבר צד אחד ל Gate ב Q2.
    והצד השני אני מחבר לאן ? למינוס של המחבר של המצלמה או לפלוס??
    או לרגל אחרת ב Q2?

    Gate ל Drain יוצא 5v
    Gate ל Source יוצא 0v

    Gate למינוס במחבר יש 0v.
    Gate ל פלוס במחבר יש מתח כמו בכניסה ללוח.

    כמובן שהספק מחובר ויש פקודה
    על CAM_CNTRL.

    ד"א:
    הוצאתי מהמעגל את Q1 בכדי לשלול בעיות.
    המתח המענין ב gate הוא ביחס ל source שמחובר ל״מינוס״ של הכניסה (מצבר הרכב)
    המתח הזה צריך להיות בדיוק כמו המתח בפין 10 משם הוא מסופק, אם יש פקודה להפעיל את המצלמה, אז המתח צריך להיות 5 וולט.
    אתה בטוח ששיוך פין פיזי לתפקיד שאתה עושה הוא נכון?

    אני חושב ש Q1 אמור לעבוד כמו שצריך ולא להפריע

    רן

  10. #134
    תאריך הצטרפות
    Sep 2013
    הודעות
    196
    תודה
    8
    קיבל/ה 14 תודות ב-12 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ציטוט נכתב במקור על ידי nightmechanic צפיה בהודעה
    המתח המענין ב gate הוא ביחס ל source שמחובר ל״מינוס״ של הכניסה (מצבר הרכב)
    המתח הזה צריך להיות בדיוק כמו המתח בפין 10 משם הוא מסופק, אם יש פקודה להפעיל את המצלמה, אז המתח צריך להיות 5 וולט.
    אתה בטוח ששיוך פין פיזי לתפקיד שאתה עושה הוא נכון?

    אני חושב ש Q1 אמור לעבוד כמו שצריך ולא להפריע

    רן
    יתכן ואני מתבלבל ולא קורא נכון את הרגלים של Q2.
    בקשר ל Q1, הוא עובד בסדר.
    בזמן שבדקתי עם הרב מודד עשיתי קצר היכן שהוא במעגל, ועלה עשן מאזור Q1, והמעגל שבק חיים.
    חשבתי שהמוספט הלך, אבל מסתבר הקו המוליך שעל הלוח פשוט היתייפח, אז עשיתי גישור עם כבל.

    כשזה קרה גם הפיוז הפנימי של ספק הכוח נשרף. ולקח לי קצת זמן להבין את זה.
    לבסוף Q1 הוחזר למקומו והלוח עובד בצורה יפה.

    הינה סירטון קצר שממחיש את הפעולה:
    http://youtu.be/g1MBWv5F13U

    Sent from my Le X820 using Tapatalk

  11. מי אמר/ה ל-Maozasaf תודה על ההודעה המועילה הזו:

    nightmechanic (06-12-2017)

  12. #135
    תאריך הצטרפות
    Aug 2013
    מיקום
    מרכז
    הודעות
    643
    תודה
    111
    קיבל/ה 123 תודות ב-99 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    מגניב,
    איפה אתה שומר את ערך ה cut-off שקבעת?

    רן

  13. #136
    תאריך הצטרפות
    Sep 2013
    הודעות
    196
    תודה
    8
    קיבל/ה 14 תודות ב-12 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    תודה, תודה.
    בלעדיכם זה לא היה מתממש!!!

    יש משתנה גלובלי של 12.4v לפני הסטאפ.
    ככה שאם יהיה מצב של ניתוק מוחלט של המעגל זה תמיד יחזור לברירת מחדל..

    ת'אמת, הבנתי שאפשר לשמור ערכים גם בזיכרון הפנימי של הבקר.
    אבל עוד לא הגעתי לזה.

    Sent from my Le X820 using Tapatalk

  14. מי אמר/ה ל-Maozasaf תודה על ההודעה המועילה הזו:

    nightmechanic (06-12-2017)

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
הרשמה