עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 26 עד 50 מתוך 50

נושא: מדריך | חיבור הארדואינו לאינטרנט

  1. #26
    תאריך הצטרפות
    Feb 2014
    הודעות
    444
    תודה
    30
    קיבל/ה 93 תודות ב-80 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    כנס ל http://www.whatismyip.com
    ותראה את הכתובת.

  2. פרסומת
  3. #27
    תאריך הצטרפות
    Feb 2013
    מיקום
    רמת גן
    הודעות
    1,600
    תודה
    154
    קיבל/ה 118 תודות ב-87 הודעות
    פוסטים בבלוג
    2
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shim Cohen צפיה בהודעה
    לא עבד לי 10.0.0.4:8081 בשורת כתובת זה רשם לי קובץ מצורף 2756
    אתה יכול להעלות את תחילת הקוד שלך.
    -עד ()void setup
    "מדע זה מה שאנחנו מבינים מספיק טוב כדי להסביר למחשב, אמנות זה כל דבר אחר שאנחנו עושים." דונלד נוט

  4. #28
    תאריך הצטרפות
    Feb 2013
    הודעות
    93
    תודה
    13
    קיבל/ה 8 תודות ב-7 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    נסו:
    localhost:8081

  5. #29
    תאריך הצטרפות
    May 2013
    מיקום
    Israel
    הודעות
    112
    תודה
    10
    קיבל/ה תודה בהודעה אחת
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    זה הקוד

    #include <SPI.h>
    #include <Ethernet.h>

    byte mac[] = { 0xDE, 0xAD, 0xBE, 0xEF, 0xFE, 0xED }; //physical mac address
    byte ip[] = { 10, 0, 0, 4 }; // ip in lan
    byte gateway[] = { 10, 0, 0, 138 }; // internet access via router
    byte subnet[] = { 255, 255, 255, 0 }; //subnet mask
    EthernetServer server(8081); //server port

    String readString;

  6. #30
    תאריך הצטרפות
    May 2013
    מיקום
    Israel
    הודעות
    112
    תודה
    10
    קיבל/ה תודה בהודעה אחת
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ציטוט נכתב במקור על ידי אלעד צפיה בהודעה
    נסו:
    localhost:8081
    לא עובד

  7. #31
    תאריך הצטרפות
    Mar 2013
    הודעות
    170
    תודה
    8
    קיבל/ה 31 תודות ב-10 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    את השורה byte ip[] = { 10, 0, 0, 4 }; // ip in lan
    תחליף ל -
    byte ip[] = { 10, 0, 0, 200 }; // ip in lan
    ותכנס ל-
    10.0.0.200:8081
    __________________________________

    "אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח עוצמתה , אלא מכוח התמדתה"

  8. #32
    תאריך הצטרפות
    May 2013
    מיקום
    Israel
    הודעות
    112
    תודה
    10
    קיבל/ה תודה בהודעה אחת
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ציטוט נכתב במקור על ידי mutombo צפיה בהודעה
    את השורה byte ip[] = { 10, 0, 0, 4 }; // ip in lan
    תחליף ל -
    byte ip[] = { 10, 0, 0, 200 }; // ip in lan
    ותכנס ל-
    10.0.0.200:8081
    איך אתה יודע לרשום 200 במקום 4?

  9. #33
    תאריך הצטרפות
    Mar 2013
    הודעות
    170
    תודה
    8
    קיבל/ה 31 תודות ב-10 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shim Cohen צפיה בהודעה
    איך אתה יודע לרשום 200 במקום 4?
    אני מניח שיש אצלך בבית לפחות 4 מכשירים שמחוברים לאינטרנט
    אז האי פי שמוקצא לכל אחד זה :
    10.0.0.2
    10.0.0.3
    וכו
    ולכן 10.0.0.200 כמעט בטוח פנוי ברשת הביתית.
    __________________________________

    "אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח עוצמתה , אלא מכוח התמדתה"

  10. #34
    תאריך הצטרפות
    Sep 2013
    הודעות
    104
    תודה
    5
    קיבל/ה 8 תודות ב-6 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ב cmd אפשר לרשום את הפקודה arp - a ולראות איזה מכשירים כבר דיברו עם הראוטר. את כתובות האייפי שלהם וגם את ה MAC.

    תלוי ברוטאר, אפשר לראות מי מחובר אם ברשת אלחוטית או קווית בממשק הראוטר עצמו.

    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

  11. #35
    תאריך הצטרפות
    May 2013
    מיקום
    Israel
    הודעות
    112
    תודה
    10
    קיבל/ה תודה בהודעה אחת
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ציטוט נכתב במקור על ידי mutombo צפיה בהודעה
    אני מניח שיש אצלך בבית לפחות 4 מכשירים שמחוברים לאינטרנט
    אז האי פי שמוקצא לכל אחד זה :
    10.0.0.2
    10.0.0.3
    וכו
    ולכן 10.0.0.200 כמעט בטוח פנוי ברשת הביתית.
    עובד לי סוף סוף.
    עכשיו לא מצליח להבין איך אני נכנס לport forwarding בראוטר. הראוטר שלי זה D-LINK.
    נכנסתי לראוטר ולא מצאתי את הport forwarding או משהו בסגנון.

    Click image for larger version. 

Name:	לכידה.JPG 
Views:	86 
Size:	53.0 קילובייט 
ID:	2763

  12. #36
    תאריך הצטרפות
    Sep 2013
    הודעות
    104
    תודה
    5
    קיבל/ה 8 תודות ב-6 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    אם זה לא יעזור תחפש סרטונים בגוגל יש המון.
    http://portforward.com/english/route...faultguide.htm

    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

  13. #37
    תאריך הצטרפות
    May 2013
    מיקום
    Israel
    הודעות
    112
    תודה
    10
    קיבל/ה תודה בהודעה אחת
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    סוף כל סוף הצלחתי להתחבר לארדואינו מהרשת. תודה לכל העוזרים!!!!
    עכשיו אני מנסה להבין את הקוד שאוכל לכתוב פקודות משלי.
    אשמח לטיפים איך אוכל ליצור דף חדש, או קישור למדריך שמסביר זאת.
    תודה מראש ואחלה מדריך......

  14. #38
    תאריך הצטרפות
    May 2013
    מיקום
    Israel
    הודעות
    112
    תודה
    10
    קיבל/ה תודה בהודעה אחת
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    אני צריך עזרה עם הקוד.
    אני לא מבין איך אוכל ליצור לחצנים משלי ואיך לשנות את השם שלהם.
    מעבר לזה אשמח להסבר על הקוד כי לא הבנתי אותו.

  15. #39
    תאריך הצטרפות
    Mar 2013
    הודעות
    170
    תודה
    8
    קיבל/ה 31 תודות ב-10 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shim Cohen צפיה בהודעה
    אני צריך עזרה עם הקוד.
    אני לא מבין איך אוכל ליצור לחצנים משלי ואיך לשנות את השם שלהם.
    מעבר לזה אשמח להסבר על הקוד כי לא הבנתי אותו.
    תוכל לפנות אלי בפרטי אנסה לעזור
    __________________________________

    "אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח עוצמתה , אלא מכוח התמדתה"

  16. #40
    תאריך הצטרפות
    Sep 2014
    הודעות
    118
    תודה
    19
    קיבל/ה 0 תודות ב-0 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    תודה רבה
    מדריך יפה מאוד..

    רציתי לדעת אם אפשר לתכנת גם על wifi module

    או שזה עובד רק על מגן אינטרנט
    (אני רוצה להזמין עכשיו את הרכיב האלחוטי אבל אם זה לא עובד עליו אזמין את המגן אינטרנט)

    ואם יש המצלה לרכיב כל שהוא

    תודה רבה

    תודה רבה

    ציטוט נכתב במקור על ידי mutombo צפיה בהודעה
    מצרכים :
    ארדואינו + מגן אינטרנט



    המון סבלנות.

    אז נתחיל...
    מחברים את הארדואינו לUSB ואת המגן אינטרנט לרשת הביתית

    ונתבונן בסקיצה הבאה :

    קוד:
    #include <SPI.h>
    #include <Ethernet.h>
    
    
    byte mac[] = { 0xDE, 0xAD, 0xBE, 0xEF, 0xFE, 0xED }; //physical mac address
    byte ip[] = { 192, 168, 2, 177 }; // ip in lan
    byte gateway[] = { 192, 168, 2, 1 }; // internet access via router
    byte subnet[] = { 255, 255, 255, 0 }; //subnet mask
    EthernetServer server(8081); //server port

    השורות קוד הבאות הם בעצם ההגדרות של החיבור של הארדואינו לרשת הביתית , יש את כתובת הMAC שהיא קבועה (לפי המגן w5100)
    השורה השנייה זה האי פי של הארדואינו ברשת הביתית
    שורה שלישית זה הכתובת של הראוטר
    שורה רביעית זה הקלאס של הכתובות אי פי שלנו ברשת
    שורה חמישית ואחרונה הפורט שנשתמש בו

    עכשיו נראה למה בעצם הגדרתי את כל הדברים כמו שהם, נלחץ על התמונה :

    קובץ מצורף 1192

    נבין שהשורה הראשונה היא הכתובת אי פי במחשב שלי (192.168.2.106) לכן הגדרתי את הכתובת של הארדואינו שתהיה רחוקה מספיק שלא יהיה לי נגישות בין כתובות האי פי.
    השורה השנייה היא בעצם כתובת הקלאס שלנו ברשת ואותה נעתיק לשורה הרביעית בקוד של הארואינו.
    השורה השלישית היא הכתובת ראוטר שאותה נעתיק לשורה השלישית בקוד.

    שורה חמישית נשארת אותו דבר, מכיוון שאנחנו רוצים להיכנס לא רק מהרשת הביתית שלנו אלה גם ממחשבים אחרים או מהטלפון הנייד בחרתי פורט שאין בו שימוש.

    כעת את הקוד הבא תעתיקו כפי שהוא רק עם השינויים שלכם :

    קוד:
    #include <SPI.h>
    #include <Ethernet.h>
    
    byte mac[] = { 0xDE, 0xAD, 0xBE, 0xEF, 0xFE, 0xED }; //physical mac address
    byte ip[] = { 192, 168, 2, 177 }; // ip in lan
    byte gateway[] = { 192, 168, 2, 1 }; // internet access via router
    byte subnet[] = { 255, 255, 255, 0 }; //subnet mask
    EthernetServer server(8081); //server port
     
    String readString;
     
    //////////////////////
     
    void setup(){
      
      pinMode(6, OUTPUT); //pin selected to control
      Ethernet.begin(mac, ip, gateway, subnet);
      server.begin();  
      Serial.begin(9600);
      Serial.println("server LED test 1.0"); // so I can keep track of what is loaded
    vw_setup(2000); // Bits per sec
    
    }
     
    void loop(){
      // Create a client connection
      EthernetClient client = server.available();
      if (client) {
        while (client.connected()) {
          if (client.available()) {
            char c = client.read();
     
            //read char by char HTTP request
            if (readString.length() < 100) {
     
              //store characters to string
              readString += c;
              //Serial.print(c);
            }
     
            //if HTTP request has ended
            if (c == '\n') {
     
              ///////////////
              Serial.println(readString); //print to serial monitor for debuging
     
              client.println("HTTP/1.1 200 OK"); //send new page
              client.println("Content-Type: text/html");
              client.println();
     
              client.println("<HTML>");
              client.println("<HEAD>");
              client.println("<meta name='apple-mobile-web-app-capable' content='yes' />");
              client.println("<meta name='apple-mobile-web-app-status-bar-style' content='black-translucent' />");
              client.println("<link rel='stylesheet' type='text/css' href='http://homeautocss.net84.net/a.css' />");
              client.println("<TITLE>Home Automation</TITLE>");
              client.println("</HEAD>");
              client.println("<BODY>");
              client.println("<H1>Home Automation</H1>");
              client.println("<hr />");
              client.println("<br />");
             
              client.println("<a href=\"/?lighton\"\">Turn On Light</a>");
              client.println("<a href=\"/?lightoff\"\">Turn Off Light</a><br />"); 
              client.println("<hr />"); 
              client.println("<hr />");     
              client.println("<a href=\"/?aircon\"\">air con on</a>");
              client.println("<a href=\"/?aircon\"\">air con off</a><br />");
              client.println("</BODY>");
              client.println("</HTML>");
     
              delay(1);
              //stopping client
              client.stop();
     
              ///////////////////// control arduino pin
              if(readString.indexOf("?lighton") >0)//checks for on
              {
    
                Serial.println("Led On");
                delay(1000);
    
              }
              else{
              if(readString.indexOf("?lightoff") >0)//checks for off
              {
                digitalWrite(6, LOW);    // set pin 4 low
                Serial.println("Led Off");
              }
              if(readString.indexOf("?aircon") >0)//checks for off
              {
                digitalWrite(6, LOW);    // set pin 4 low
                Serial.println("aircon off");
              }
              }
              //clearing string for next read
              readString="";
     
            }
          }
        }
      }
      }
    תריצו על הארדואינו ובדפדפן אינטרנט תרשמו את הכתובת הבאה :

    yourip:8081

    זה יפתח לכם חלון עם 4 לחצנים שברגע שתלחצו על אחד מהם זה יעשה פעולה כלשהו שהגדרתם בקוד עצמו (את זה אני משאיר לכם).


    כעת נעבור לאיך להתחבר לארדואינו דרך כל מקום בעולם.
    נכנס לכתובת של הראוטר שלנו ושם יש משהו שנקרא : port forwarding
    לכל אחד יש ראוטר שונה ולכן יש לבדוק באינטרנט איך נכנסים לשם אם אתם לא מתמצאים,

    ויש לעשות את הדברים הבאים :

    קובץ מצורף 1193

    כעת נעשה ריסט לראוטר , נכנס לאתר :

    http://whatismyipaddress.com/

    שם יהיה רשום לנו האי פי שלנו , נעתיק את הכתובת נכנס לדפדפן ונרשום :
    ip:8081
    במידה והצלחתם רואים את האתר , במידה ולא יש לבדוק מה לא עשיתם נכון או לשאול פה , תרגישו חופשי ובהצלחה!

  17. #41
    תאריך הצטרפות
    Mar 2013
    הודעות
    170
    תודה
    8
    קיבל/ה 31 תודות ב-10 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    לא יעבוד על רכיב wifi עד כמה שאני יודע.
    __________________________________

    "אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח עוצמתה , אלא מכוח התמדתה"

  18. #42
    תאריך הצטרפות
    Sep 2014
    הודעות
    118
    תודה
    19
    קיבל/ה 0 תודות ב-0 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    למה?
    התוכנה עצמה לא רצה על הארדואינו?
    מה ההבדל בין שניהם?

    תודה רבה

  19. #43
    תאריך הצטרפות
    Feb 2013
    הודעות
    1,838
    תודה
    367
    קיבל/ה 217 תודות ב-187 הודעות
    פוסטים בבלוג
    3
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ציטוט נכתב במקור על ידי popcoern צפיה בהודעה
    למה?
    התוכנה עצמה לא רצה על הארדואינו?
    מה ההבדל בין שניהם?

    תודה רבה
    כיוון שמדובר בחומרה שונה (שלא בהכרח נבנתה בהתאמה אחד לשני) הכל בנוי באופן שונה. לרכיב WIFI תצטרך למצוא מדריך אחר (הכל יעבוד, פשוט לא עם המדריך הנ"ל)

  20. #44
    תאריך הצטרפות
    Dec 2015
    הודעות
    9
    תודה
    2
    קיבל/ה 0 תודות ב-0 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    תודה רבה מדריך מעולה!
    נערך לאחרונה על ידי fifar4; 30-01-2016 בשעה 17:49-24.

  21. #45
    תאריך הצטרפות
    Aug 2013
    הודעות
    305
    תודה
    120
    קיבל/ה 10 תודות ב-9 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    מתנצל על ההקפצה.
    ראשית תודה על המדריך המעולה, בזמנו עזר לי מאד עם הלוח אינטרנט הקווי (עם הכבל).
    כעת אני מתעניין לעבוד עם הלוח האלחוטי WiFi, ESP8266.
    והשאלה היא, מה הפרמטרים שמשתנים בקוד הדוגמה, בשימוש בלוח אלחוטי?

  22. #46
    תאריך הצטרפות
    Feb 2013
    הודעות
    1,838
    תודה
    367
    קיבל/ה 217 תודות ב-187 הודעות
    פוסטים בבלוג
    3
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    כמו שאתה יכול לראות בהודעות האחרונות לפניך, כל צורת העבודה שונה. אתה צריך לחפש מדריך אחר.
    אתה מוזמן לנסות את המדריך שלי http://wp.me/p5Y567-4c
    https://aseleha.wordpress.com/
    עשה לך- הבלוג שלי בנושא מייקינג וארדואינו

  23. #47
    תאריך הצטרפות
    Aug 2013
    הודעות
    305
    תודה
    120
    קיבל/ה 10 תודות ב-9 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    אבי, קודם כל תודה על התגובה.
    אני מכיר את המדריכים שלך והם מאד עזרו לי, ותודה לך גם על זה.
    העניין הוא, שאותי מעניין לדעת איך אני מבצע המרה של נתונים, שמופיעים בסריאל טרמינל,
    לאחר שאני קורא את הנתונים מהעמוד של האינטרנט.
    בדוגמה של הקוד למעלה ראיתי שיש פרמטרים שעוזרים לפענח את הנתונים, וחשבתי להשתמש באותה דוגמה.
    בכל אופן, אני תקוע עם ההמרה של הקריאה מהדפדפן לתוך הסריאל מוניטור שיהיה קריא וללא מידע מיותר.
    אם תוכל לעזור לי בזה, מאד אודה לך ואשמח.

  24. #48
    תאריך הצטרפות
    Aug 2013
    הודעות
    305
    תודה
    120
    קיבל/ה 10 תודות ב-9 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    בדפדפן אני מקבל את התצוגה הבאה.



    ובסריאל מוניטור אני מקבל את זה.



    אני מעונין לבצע המרה כלשהי שיהיה ניתן להציג בסריאל מוניטור כפי שמוצג בדפדפן,
    ולאחר מכן גם להציג את זה ב- LCD.
    יש רעיון כלשהו איך לעשות זאת.
    תמונות ממוזערות מצורפות תמונות ממוזערות מצורפות Click image for larger version. 

Name:	Temp in WEB.PNG‏ 
Views:	60 
Size:	27.7 קילובייט 
ID:	4007   Click image for larger version. 

Name:	Serial from Client.PNG‏ 
Views:	63 
Size:	16.3 קילובייט 
ID:	4008  

  25. #49
    תאריך הצטרפות
    Feb 2013
    הודעות
    1,838
    תודה
    367
    קיבל/ה 217 תודות ב-187 הודעות
    פוסטים בבלוג
    3
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    זה פשוט עניין של לחתוך את הטקסט הארוך במקומות הנכונים. ראה פה: https://www.arduino.cc/en/Tutorial/StringSubstring
    https://aseleha.wordpress.com/
    עשה לך- הבלוג שלי בנושא מייקינג וארדואינו

  26. מי אמר/ה ל-avi תודה על ההודעה המועילה הזו:

    MosheB (01-01-2017)

  27. #50
    תאריך הצטרפות
    Aug 2013
    הודעות
    305
    תודה
    120
    קיבל/ה 10 תודות ב-9 הודעות
    תודה
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    תודה אבי, ניסיתי ועדיין לא מצליח, זה עדיין מציג נתונים בתצוגת HTML.
    מהמעט שאני מבין בתכנות נראה לי, שאני צריך איזה ממיר של כל הסטרינג שהוא ב-HTML,
    שימיר לטקסט, ורק אז לבצע חילוץ של מה שאני צריך.
    אם יש דוגמה, או מישהו שעשה זאת, אשמח מאד להדרכה או לינק.

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
הרשמה